Ora e Kodimit ka filluar edhe për Shqiptarët.

REGJISTROHU TË FILLOSH ORËN E KODIMIT?

Teknologjia ecën përtej kufijve të kohës dhe hapësirës, kodimi emërues i përbashkët.

100 mijë vende të reja pune kërkohen të plotësohen çdo vit në fushën e ICT-së për tregun botëror. Ne duhet të krijojmë kushtet dhe mundësitë, të përgatisim sa më shumë programues shqiptarë, në mënyrë që të plotësojmë kërkesat kombëtare dhe ato ndërkombëtare…

Team Member
Shpend Ahmeti
Mayor of Prishtina
Team Member
Dritan Mezini
Chairman of Albanian ICT Association
Team Member
Milena Harito
Minister of Innovation and Public Administration
Team Member
Fatmir Spahiu
Aktor
Team Member
Floriani
Singer
Team Member
Arlinda Pilku
Miss Albania Intercontinental 2014
Team Member
Enkelejd Zotaj
Head of IT division Raiffeisen Bank Albania
Team Member
Linda Shomo
ICT Lecturer and Enterprenuer
Team Member
Erion Veliaj
Minister of Youth and Social Welfare
Team Member
Ridvan Aliu
Software Architect and Enterprenuer
Team Member
Kushtrim Shala
ICT & Communication
Team Member
Shkumbin Istrefi
Aktor